Ossobucco

Ossobucco

Prep

20 min

Cook

1 hr 10 min

Ingredients

kalfschenkel 4
peper en zout
bloem
ui 1
tenen knoflook 2
grote wintrpeen 1/2
prei 1/4
knolselderij schoongemaakt stukje
Wups brunoise snijden
Basilicum, tijm en oregano fijn gehakt en naar eigen bedarf
tomatenpuree 20g
tomaten in blokjes gesneden 4 grote
runder bouillon 6 dl

Bereiding:

  • Bestrooi de schenkels met peper en zout en haal deze door e bloem en bak deze bruin in de olijf olie
  • Hall ze uit de pan en zweet de groenten, knoflook en kruiden aan
  • Voeg tomatenpuree aan toe en ontzuur de puree
  • Voeg de blokjes tomaat toe ontzuur deze ook licht, blus af met wijn en bouillon, breng dit aan de kook
  • Voeg de schenkel toe en laat deze garen in de saus +/- 60 minuten

 

Share

Favorite